Winnaar logeeraccommodatie 2014

2 april gaan de deuren weer open van onze minicamping. Last minute korting tijdens Paas weekend/week in appartement.

vekabo

vekabo - de couter logeeraccomodatie 2014

De mini-camping

Informatie


Basis: 17 plaatsen
Comfort: 8 plaatsen
incl. aansluitmogelijkheid voor elektra

Tarieven Reserveren Meer info

De appartementen

Uitwaaien aan het strand, Kamperen, vakantieappartementen bij mini-camping De Couter.

Onze boerderij-camping De Couter is gelegen in het prachtige Zeeuwse polderlandschap in Zeeuws- Vlaanderen op nog geen kilometer van het wereldvermaarde natuurreservaat het Zwin en het mooie strand nabij Cadzand-Bad en Knokke.

Het Kampeerterrein

Het kampeerterrein van mini camping De Couter is ruim van opzet; 25 royale plaatsen met aansluitmogelijkheden voor elektrische stroom, waarvan 17 basis en 8 comfort plaatsen. Tevens is het mogelijk om vanaf alle plaatsen via het Wifi hotspot systeem draadloos te internetten. Vanaf het kampeer-terrein heeft u een schitterend uitzicht over het Zeeuwse polderlandschap.
Lees meer »

Vakantie appartementen

Met ingang van seizoen 2013 verhuren wij luxe vakantieappartementen. Er zijn inmiddels drie appartementen gerealiseerd en 1 appartement  nog in aanbouw. De Zwinkokkel is geschikt voor 6 personen en een baby, Het Bolwerk is geschikt voor 2 personen en een baby, en De Hooiruif is geschikt voor 3 personen en een baby. Reserveren is mogelijk via deze site of door telefonisch contact op te nemen.

De vakantie appartementen zijn van alle gemakken voorzien:

Meer informatie »

Activiteiten

Onze kleine-camping in Zeeland is het ideale vertrekpunt om mooie fiets en wandelroutes door Zeeuws Vlaanderen en langs de Zeeuwse kust te maken of richting België (Retranchement ligt aan de grens met België). Wij hebben diverse folders en beschrijvingen van fietsroutes en wandelroutes die u gratis kunt gebruiken. Steden als Sluis, Aardenburg, Knokke, Damme, Brugge, Gent of Blankenberge zijn zeker een bezoekje waard.
Meer in onze regio »

Sanitaire Voorzieningen

Wij bieden u op onze minicamping een nieuw (2010) verwarmd modern en goed verzorgd sanitair, bestaande uit 8 wastafels met warm water, 6 zeer ruime douches, 5 toiletten, 2 urinoirs en een ruime afwas/ speel/ informatie ruimte. U kunt gebruik maken van een wasmachine, centrifuge, koelkast en diepvries. Voor baby’s en peuters is een commode met aankleedkussen, badje, kinderstoel e.d. beschikbaar.
Lees meer »

ZeelandPas

Zeeuws-Vlaanderen is Zeeuws en Vlaams tegelijk, dat voel je als je hier bent. Bourgondisch, gemoedelijk en een volkje van vrijbuiters. Met de Zeelandpas ontdek je de veelzijdigheid van dit stukje Zeeland. Hier hoef je je niet te vervelen! Profiteer van de vele voordelen bij diverse acceptanten in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook bij onze Vlaamse zuiderburen én in de rest van Zeeland. De Zeelandpas is bij ons verkrijgbaar voor € 4,00 en geldig vanaf 1 april 2015 tot 31 december 2015 in heel Zeeland.

Tip: Boek direct het aantal gewenste passen bij reservering. Op=op!
Lees meer »

Onze camping

Onze appartementen

Adres

De Couter
Fam. Buijsse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Facebook

Gallery

Retranchement

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

ZeelandPas

Bad Behavior has blocked 8515 access attempts in the last 7 days.