Beste de Couter Gasten

Nooit verwacht dat er een pandemie zou uitbreken. Mensen over de hele wereld getroffen door het Corona Covid-19 virus. Dit heeft invloed op ieders leven. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze medemens en elkaar te steunen.

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft de maatregelen ter beheersing van het Coronavirus Covid-19 aangescherpt. De VRZ heeft besloten om het recreatief verblijf in Zeeland te verbieden vanaf 30 maart 2020 om 12:00 uur tot tenminste 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei. Dit betekent dat Camping De Couter en vakantieappartementen De Couter gesloten blijven tot 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Reserveren Campingplaats

Wij reserveren graag een plaats voor u op onze gezellige mini-camping.

plattegrond 2015 definitief-1kopie

U kunt reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen op nummer: +31 (0)117-391245 of door onderstaand reserveringsformulier in te vullen. Na ontvangst van uw formulier kijken wij of er plek vrij is op de aangegeven data en laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. U ontvangt na goedkeuring een reserveringsbevestiging met hierin de betalingsgegevens. Het voorschot, de helft van het totale bedrag, betaalt u binnen twee weken na dagtekening door storting op onze rekening.
Het restant uiterlijk één week voor aankomst per bank óf bij aankomst contant.

Aankomst

Vanaf 13.00 uur en vertrek vóór 11.00 uur. Bij vertrek dient de standplaats om 11.00 uur vrij te zijn. Later vertrek, tussen 11.00 uur en 16.00 uur, alleen in overleg
er wordt dan 50% van de nacht in rekening gebracht. Bij vertrek na 16.00 uur, alleen in overleg wordt 100% van de nacht in rekening gebracht.

In de maanden juli en augustus kunt u reserveren van zaterdag tot zaterdag.

Annuleringsvoorwaarden

Conform de Recron-voorwaarden hanteren we op De Couter de hier beschreven annuleringsvoorwaarden.

Een annulering dient u schriftelijk aan ons door te geven. Bij annulering betaalt u een vergoeding aan De Couter:

  • Bij annulering meer dan 12 weken voor de ingangsdatum zoals vermeld op de overeenkomst: 15% van de overeengekomen prijs
  • Bij annulering binnen 12 tot 8 weken: 50%
  • Bij annulering binnen 8 tot 4 weken: 75%
  • Bij annulering binnen 4 weken: 90%
  • Bij annulering op de dag van de ingangsdatum: 100%
  • De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten à € 10 per boeking, indien het verblijf op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van De Couter wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

 

Reserveringsformulier voor Campingplaats

Algemene voorwaarden:

camping-reglement-2019

recron-voorwaarden-toeristische-plaatsen

Privacy Policy AVG

 

 

Bad Behavior has blocked 226 access attempts in the last 7 days.