Online een kampeerplaats of appartement reserveren is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen 2021. 

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Kamperen of logeren dichtbij het strand van Cadzand.

Aardenburg

Een paar kilometer voorbij Sluis vindt u het oudste stadje van Zeeland namelijk Aardenburg. Het gebied werd al in de steentijd bewoond, in de Romeinse tijd groeide de nederzetting uit tot een belangrijk militair bolwerk. In de middeleeuwen groeide Aardenburg uit tot een welvarend havenstadje aan het Zwin. De imposante ‘Sint-Baafs’ kerk stamt uit deze welvarende periode. Het oudste deel werd namelijk gebouwd in 1243 en is daarmee de oudste kerk in Zeeland. Later werd de kerk uitgebreid in stijl van de Schelde gotiek. Aan de kaai vindt u diverse restaurants en de enige overgebleven stadspoort van Aardenburg, namelijk de Kaaipoort. Als u de Kaaipoort doorloopt komt u in de Weststraat, deze straat kenmerkt zich door de vele 17e en 18e -eeuwse panden. Eén van de mooiste is het ‘Burgerweeshuis’ uit 1631.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 343 access attempts in the last 7 days.