Beste de Couter Gasten

Nooit verwacht dat er een pandemie zou uitbreken. Mensen over de hele wereld getroffen door het Corona Covid-19 virus. Dit heeft invloed op ieders leven. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze medemens en elkaar te steunen.

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft de maatregelen ter beheersing van het Coronavirus Covid-19 aangescherpt. De VRZ heeft besloten om het recreatief verblijf in Zeeland te verbieden vanaf 30 maart 2020 om 12:00 uur tot tenminste 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei. Dit betekent dat Camping De Couter en vakantieappartementen De Couter gesloten blijven tot 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Aardenburg

Een paar kilometer voorbij Sluis vindt u het oudste stadje van Zeeland namelijk Aardenburg. Het gebied werd al in de steentijd bewoond, in de Romeinse tijd groeide de nederzetting uit tot een belangrijk militair bolwerk. In de middeleeuwen groeide Aardenburg uit tot een welvarend havenstadje aan het Zwin. De imposante ‘Sint-Baafs’ kerk stamt uit deze welvarende periode. Het oudste deel werd namelijk gebouwd in 1243 en is daarmee de oudste kerk in Zeeland. Later werd de kerk uitgebreid in stijl van de Schelde gotiek. Aan de kaai vindt u diverse restaurants en de enige overgebleven stadspoort van Aardenburg, namelijk de Kaaipoort. Als u de Kaaipoort doorloopt komt u in de Weststraat, deze straat kenmerkt zich door de vele 17e en 18e -eeuwse panden. Eén van de mooiste is het ‘Burgerweeshuis’ uit 1631.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 227 access attempts in the last 7 days.