Strandvakantie bij de Couter

Fietsen langs het prachtige vernieuwde Zwin. Wandelen langs de vloedlijn. Appartementen beschikbaar voor een mooie vakantie.

 

vekabo

vekabo - de couter logeeraccomodatie 2014

Brugge

Brugge is de toeristische trekpleister van België. Brugge is natuurlijk bekend van de romantische straatjes, de mooie kanaaltjes, en middeleeuwse gebouwen. Brugge is het mooist vanaf het water, daarom is een rondvaart over de Brugse reien zeker aan te raden. De bekendste bezienswaardigheden zijn natuurlijk het Belfort, de grote markt, de basiliek van het heilig bloed en het stadhuis. Maar Brugge heeft nog zoveel meer te bieden. Wist u dat Brugge meer dan 50 chocolatiers heeft en wat is België zonder friet en bier. Brugge heeft een eigen ‘Frietmuseum’ en de stadsbrouwerij ‘De Halve Maan’. Deze brouwerij verzorgt rondleidingen en natuurlijk proeft u van de ‘Brugse Zot’ het stadsbier van Brugge. Het bier wordt vanaf de brouwerij via een ondergrondse bierleiding naar de rand van de stad vervoerd. Vergeet ook niet het ‘Begijnhof’ en het ‘Minnewaterpark’ te bezoeken. Het Minnewaterpark is een rustig en romantisch stukje Brugge. Dit prachtige park ligt aan de rand van het centrum, en ligt aan de oever van het minnewater.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 117 access attempts in the last 7 days.