Beste de Couter Gasten

Nooit verwacht dat er een pandemie zou uitbreken. Mensen over de hele wereld getroffen door het Corona Covid-19 virus. Dit heeft invloed op ieders leven. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze medemens en elkaar te steunen.

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft de maatregelen ter beheersing van het Coronavirus Covid-19 aangescherpt. De VRZ heeft besloten om het recreatief verblijf in Zeeland te verbieden vanaf 30 maart 2020 om 12:00 uur tot tenminste 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei. Dit betekent dat Camping De Couter en vakantieappartementen De Couter gesloten blijven tot 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Brugge

Brugge is de toeristische trekpleister van België. Brugge is natuurlijk bekend van de romantische straatjes, de mooie kanaaltjes, en middeleeuwse gebouwen. Brugge is het mooist vanaf het water, daarom is een rondvaart over de Brugse reien zeker aan te raden. De bekendste bezienswaardigheden zijn natuurlijk het Belfort, de grote markt, de basiliek van het heilig bloed en het stadhuis. Maar Brugge heeft nog zoveel meer te bieden. Wist u dat Brugge meer dan 50 chocolatiers heeft en wat is België zonder friet en bier. Brugge heeft een eigen ‘Frietmuseum’ en de stadsbrouwerij ‘De Halve Maan’. Deze brouwerij verzorgt rondleidingen en natuurlijk proeft u van de ‘Brugse Zot’ het stadsbier van Brugge. Het bier wordt vanaf de brouwerij via een ondergrondse bierleiding naar de rand van de stad vervoerd. Vergeet ook niet het ‘Begijnhof’ en het ‘Minnewaterpark’ te bezoeken. Het Minnewaterpark is een rustig en romantisch stukje Brugge. Dit prachtige park ligt aan de rand van het centrum, en ligt aan de oever van het minnewater.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 228 access attempts in the last 7 days.