Online een kampeerplaats of appartement reserveren is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen 2021. 

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Kamperen of logeren dichtbij het strand van Cadzand.

Cadzand & de Zeeuws-Vlaamse kust

Op nauwelijks een kilometer van onze camping en vakantiewoningen ligt de badplaats Cadzand-Bad. Cadzand-Bad is de badplaats met de meeste zonuren van Nederland. In Cadzand-Bad is er een gezellige jachthaven en vindt u verschillende winkeltjes en restaurants. De stranden van Cadzand staan bekend om miljoenen jaren oude haaientanden die hier te vinden zijn. De Zeeuws-Vlaamse stranden gelden als de mooiste en schoonste van Nederland. De stranden liggen aan de monding van de Westerschelde, daardoor ziet u de grootste containerschepen langs varen. Het uitgebreide duinlandschap leent zich prima voor prachtige wandel- en fietstochten. Achter de duinen vindt u leuke dijkdorpjes zoals Groede, Nieuwvliet en Cadzand. Aan het einde van de Zeeuws-Vlaamse kustlijn ligt het vissersdorp Breskens. Het is erg leuk om hier de Vissershaven en het visserijmuseum te bezoeken. Vanaf Breskens kunt u met een veerboot de Westerschelde oversteken naar Vlissingen.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 343 access attempts in the last 7 days.