Een gezellig appartement vrij ( 6 pers.) van 21 augustus tot 4 september. Geniet van de rust in Zeeuws-Vlaanderen

Maandag 15 juni gaat ons sanitairgebouw weer volledig open. Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Er zijn nog kampeerplaatsen beschikbaar. Appartement beschikbaar van 21 augustus tot 4 september (6 pers) De Zwinkokkel.

Cadzand & de Zeeuws-Vlaamse kust

Op nauwelijks een kilometer van onze camping en vakantiewoningen ligt de badplaats Cadzand-Bad. Cadzand-Bad is de badplaats met de meeste zonuren van Nederland. In Cadzand-Bad is er een gezellige jachthaven en vindt u verschillende winkeltjes en restaurants. De stranden van Cadzand staan bekend om miljoenen jaren oude haaientanden die hier te vinden zijn. De Zeeuws-Vlaamse stranden gelden als de mooiste en schoonste van Nederland. De stranden liggen aan de monding van de Westerschelde, daardoor ziet u de grootste containerschepen langs varen. Het uitgebreide duinlandschap leent zich prima voor prachtige wandel- en fietstochten. Achter de duinen vindt u leuke dijkdorpjes zoals Groede, Nieuwvliet en Cadzand. Aan het einde van de Zeeuws-Vlaamse kustlijn ligt het vissersdorp Breskens. Het is erg leuk om hier de Vissershaven en het visserijmuseum te bezoeken. Vanaf Breskens kunt u met een veerboot de Westerschelde oversteken naar Vlissingen.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 470 access attempts in the last 7 days.