Beste de Couter Gasten

Nooit verwacht dat er een pandemie zou uitbreken. Mensen over de hele wereld getroffen door het Corona Covid-19 virus. Dit heeft invloed op ieders leven. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze medemens en elkaar te steunen.

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft de maatregelen ter beheersing van het Coronavirus Covid-19 aangescherpt. De VRZ heeft besloten om het recreatief verblijf in Zeeland te verbieden vanaf 30 maart 2020 om 12:00 uur tot tenminste 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei. Dit betekent dat Camping De Couter en vakantieappartementen De Couter gesloten blijven tot 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Cadzand & de Zeeuws-Vlaamse kust

Op nauwelijks een kilometer van onze camping en vakantiewoningen ligt de badplaats Cadzand-Bad. Cadzand-Bad is de badplaats met de meeste zonuren van Nederland. In Cadzand-Bad is er een gezellige jachthaven en vindt u verschillende winkeltjes en restaurants. De stranden van Cadzand staan bekend om miljoenen jaren oude haaientanden die hier te vinden zijn. De Zeeuws-Vlaamse stranden gelden als de mooiste en schoonste van Nederland. De stranden liggen aan de monding van de Westerschelde, daardoor ziet u de grootste containerschepen langs varen. Het uitgebreide duinlandschap leent zich prima voor prachtige wandel- en fietstochten. Achter de duinen vindt u leuke dijkdorpjes zoals Groede, Nieuwvliet en Cadzand. Aan het einde van de Zeeuws-Vlaamse kustlijn ligt het vissersdorp Breskens. Het is erg leuk om hier de Vissershaven en het visserijmuseum te bezoeken. Vanaf Breskens kunt u met een veerboot de Westerschelde oversteken naar Vlissingen.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 227 access attempts in the last 7 days.