Beste de Couter Gasten

Nooit verwacht dat er een pandemie zou uitbreken. Mensen over de hele wereld getroffen door het Corona Covid-19 virus. Dit heeft invloed op ieders leven. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze medemens en elkaar te steunen.

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft de maatregelen ter beheersing van het Coronavirus Covid-19 aangescherpt. De VRZ heeft besloten om het recreatief verblijf in Zeeland te verbieden vanaf 30 maart 2020 om 12:00 uur tot tenminste 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei. Dit betekent dat Camping De Couter en vakantieappartementen De Couter gesloten blijven tot 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Damme & de Damse Vaart

 

Het authentieke stadje Damme ligt tussen Brugge en Sluis aan de Damse Vaart. Damse vaart verbind Sluis met Brugge. Damme is het best te bereiken met de fiets vanaf Sluis, de fietsroute Sluis-Damme geldt als één van de mooiste van de streek. Volg vanaf het dorpje Hoeke de prachtige Krinkeldijk en kom in het landelijke Oostkerke terecht. Oostkerke is typisch Vlaams dorpje met wit geverfde huisjes. Verlaat Oostkerke via de Spegelsweg, deze oude schapenweg leidt u via het kasteel van Oostkerke naar Damme. Damme is een vestingstadje met een middeleeuws centrum: De kerk, het stadhuis en diverse panden stammen uit de 14e en 15e eeuw. Tegenwoordig is Damme vooral bekend als Culinair centrum en als boekenstadje, het stadje telt maar liefst 9 boekenwinkeltjes.

Foto’s

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 227 access attempts in the last 7 days.