Logeren in een gezellig appartement? van 18 september tot 25 september. De Zwinkokkel beschikbaar. Geniet van de rust in Zeeuws-Vlaanderen

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Er zijn nog kampeerplaatsen beschikbaar vanaf 18 september Appartement beschikbaar van 21 september tot 25  september (3 pers) De Hooiruif.

Damme & de Damse Vaart

 

Het authentieke stadje Damme ligt tussen Brugge en Sluis aan de Damse Vaart. Damse vaart verbind Sluis met Brugge. Damme is het best te bereiken met de fiets vanaf Sluis, de fietsroute Sluis-Damme geldt als één van de mooiste van de streek. Volg vanaf het dorpje Hoeke de prachtige Krinkeldijk en kom in het landelijke Oostkerke terecht. Oostkerke is typisch Vlaams dorpje met wit geverfde huisjes. Verlaat Oostkerke via de Spegelsweg, deze oude schapenweg leidt u via het kasteel van Oostkerke naar Damme. Damme is een vestingstadje met een middeleeuws centrum: De kerk, het stadhuis en diverse panden stammen uit de 14e en 15e eeuw. Tegenwoordig is Damme vooral bekend als Culinair centrum en als boekenstadje, het stadje telt maar liefst 9 boekenwinkeltjes.

Foto’s

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 210 access attempts in the last 7 days.