Online een kampeerplaats of appartement reserveren is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen 2021. 

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Kamperen of logeren dichtbij het strand van Cadzand.

Gent

Anders dan steden als Antwerpen, Brussel of Brugge is Gent niet extreem druk en toeristisch. Deze relaxte sfeer hangt dan ook in de gehele stad. Gent ligt op ongeveer 40 kilometer afstand van De Couter. Gent groeide in de middeleeuwen uit tot een belangrijke handelsstad. In Gent zijn er dan ook nog erg veel middeleeuwse gebouwen te vinden. In het centrum staat het Belfort en in dezelfde straat staan de twee grootste kerken van de stad, waaronder de Sint Baafs kathedraal waar het wereldberoemde Lam Gods van de gebroeders Eyck te vinden is. Aan de Korenlei en de Graslei zijn de mooiste en grootste handelswoningen van de stad gelegen. Een rondvaart door de stad is aan te bevelen. Midden in de stad staat het ‘Gravensteen’. Dit is een middeleeuwse burcht die nog bijna geheel intact is. Gent staat bekend om de vele goede restaurants en gezellige cafés. Er worden erg veel evenementen georganiseerd waarvan de ‘Gentse Feesten’ de grootste zijn. De Gentse Feesten duren 10 dagen lang, tijdens de feesten zijn er door de hele stad concerten, festivals en optredens van straatartiesten.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 343 access attempts in the last 7 days.