Online een kampeerplaats of appartement reserveren is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen 2021. 

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Kamperen of logeren dichtbij het strand van Cadzand.

Groede

Groede is een gezellig en authentiek dorp. Rond de 14e -eeuwse kerk aan de Markt zijn enkele horecagelegenheden gevestigd. Groede is de 2e wereldoorlog als Rode Kruisdorp doorgekomen, waardoor de vele 17e en 18e -eeuwse panden bewaard zijn gebleven. Vergeet vooral niet het museumstraatje “de Slijkstraat” met het ‘Vlaemsch Erfgoed’ te bezoeken. In dit straatje waant u uw 100 jaar terug in de tijd. Er bevinden zich onder andere ambachtelijke: bakkerijen, een kapsalon, een smederij, een kruidenier en een aantal winkeltjes. Tussen Groede en het strand ligt Groede Podium, dit is een speel- en infopark te midden van de natuur. Er bevinden zich hier een kinderboerderij, een informatiecentrum, en een speeltuin. Een ander onderdeel van het park in het bunkerdorp uit 1942.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 343 access attempts in the last 7 days.