Logeren in een gezellig appartement? van 18 september tot 25 september. De Zwinkokkel beschikbaar. Geniet van de rust in Zeeuws-Vlaanderen

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Er zijn nog kampeerplaatsen beschikbaar vanaf 18 september Appartement beschikbaar van 21 september tot 25  september (3 pers) De Hooiruif.

Knokke

Knokke is de mondaine badplaats aan de Belgische kust; het wordt vaak het Saint Tropez van België genoemd. Deze chique badplaats staat bekend om de prachtige kapitale villa’s en de sportwagens die door de straten rijden. Op de Boulevard van Knokke is het “ zien en gezien” worden. De bijnaam van het Albertplein is niet voor niets ‘Place M’as tu Vu’, het ‘heb je me gezien’ plein. Voor de winkels moet u in de Lippenslaan en Dumortierlaan zijn. De kustlaan is de chique winkelstraat van Knokke. Hier bevinden zich exclusieve winkels zoals Louis Vuitton, Cucci en Michael Kors. Op culinair vlak zit u hier ook zeer goed; Knokke telt maar liefst 4 restaurants met een Michelin ster.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 211 access attempts in the last 7 days.