Beste de Couter Gasten

Nooit verwacht dat er een pandemie zou uitbreken. Mensen over de hele wereld getroffen door het Corona Covid-19 virus. Dit heeft invloed op ieders leven. Het is heel belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze medemens en elkaar te steunen.

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft de maatregelen ter beheersing van het Coronavirus Covid-19 aangescherpt. De VRZ heeft besloten om het recreatief verblijf in Zeeland te verbieden vanaf 30 maart 2020 om 12:00 uur tot tenminste 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei. Dit betekent dat Camping De Couter en vakantieappartementen De Couter gesloten blijven tot 6 april 2020 met een voorlopige verlenging tot 11 mei.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Knokke

Knokke is de mondaine badplaats aan de Belgische kust; het wordt vaak het Saint Tropez van België genoemd. Deze chique badplaats staat bekend om de prachtige kapitale villa’s en de sportwagens die door de straten rijden. Op de Boulevard van Knokke is het “ zien en gezien” worden. De bijnaam van het Albertplein is niet voor niets ‘Place M’as tu Vu’, het ‘heb je me gezien’ plein. Voor de winkels moet u in de Lippenslaan en Dumortierlaan zijn. De kustlaan is de chique winkelstraat van Knokke. Hier bevinden zich exclusieve winkels zoals Louis Vuitton, Cucci en Michael Kors. Op culinair vlak zit u hier ook zeer goed; Knokke telt maar liefst 4 restaurants met een Michelin ster.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 228 access attempts in the last 7 days.