Online een kampeerplaats of appartement reserveren is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen 2021. 

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Kamperen of logeren dichtbij het strand van Cadzand.

Sluis

Sluis is een oud vestingstadje met een erg sfeervol centrum. In het centrum vindt u een uitgebreide verzameling winkels en restaurants. De winkels in Sluis zijn het hele jaar geopend, dus ook op zon- en feestdagen. Midden in Sluis staat het niet te missen enig Belfort van Nederland. Een Belfort is een middeleeuws bouwwerk, dat in bijna alle Vlaamse en noord-Franse steden voorkomt. Het Belfort is de versterkte toren van een raadhuis. Het 14e -eeuwse Belfort van Sluis doet tegenwoordig dienst als raadszaal en museum. In dit museum komt u alles te weten over de boeiende geschiedenis van Sluis. Sluis groeide in de middeleeuwen uit tot een van de belangrijkste steden van het graafschap Vlaanderen. Het ‘letterlijke’ hoogtepunt van uw bezoek aan Sluis is het beklimmen van de Belforttoren. U heeft een prachtig uitzicht over Sluis en de omliggende polders en dorpen. Als u Sluis in de maand augustus bezoekt, mag u zeker de avondmarkten niet missen. Tijdens deze markten is er entertainment en zijn alle winkels en restaurants tot minimaal 10 uur open.

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 343 access attempts in the last 7 days.