Logeren in een gezellig appartement in de Herfstvakantie? Er is nog een appartement beschikbaar voor 3 personen. Geniet van de rust in Zeeuws-Vlaanderen

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

De camping blijft geopend tot vrijdag 30 oktober.

Vakantie Appartementen

Vakantie Appartementen in Zeeuws-Vlaanderen.

Met ingang van seizoen 2013-2014 verhuren wij luxe vakantieappartementen. Er zijn inmiddels vier appartementen gerealiseerd. Het laatste appartement De Grens is vanaf april 2015 in de verhuur. Reserveren is mogelijk via deze site of door telefonisch contact op te nemen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien: gezellige zithoek, luxe keuken met combi magnetron, vaatwasser e.d.,  ruime luxe badkamer, toilet en slaapkamers. U heeft de beschikking over TV, blue ray en  gratis internet. Al onze appartementen zijn rookvrij. Huisdieren zijn beperkt toegelaten in appartement De Hooiruif en appartement De Zwinkokkel. Indien u voor 2 personen wenst te reserveren en alle daarvoor beschikbare appartementen zijn verhuurd kan er in het voor en naseizoen een groot appartement geboekt worden met 1 of 2 slaapkamers dicht. Reserveren kan online via het reserveringsformulier, telefonisch: 0117391245 of via mail info@decouter.nl Onze appartementen zijn verkozen tot winnaar beste Vekabo logeeraccommodaties van Nederland. Een mooie opsteker.

Appartement De Zwinkokkel

Dit ruime zespersoons appartement heeft als thema “het Zwinstrand” en de Zwinkokkel een fossiele schelp die in de Zwinstreek wordt gevonden. Het thema komt tot uiting in het kleurgebruik en foto’s. Het appartement biedt uitzicht over de polder richting de duinen van Cadzand. Bij hoog water kun je de grote vrachtschepen over de Westerschelde zien varen. Voor de appartementen ligt een ruim terras en tuin waar u van de zonuren kunt genieten.

Indeling
Zithoek met aangrenzend luxe keuken; halletje met toilet; zeer ruime slaapkamer met twee boxspringsbedden en plaats voor een campingbedje; tweede  slaapkamer met twee boxspringsbedden ; derde slaapkamer met stapelbed; luxe badkamer met hoek bad, inloopdouche en bad meubel voorzien van twee wastafels.

Foto’s
Bekijk de foto’s van het appartement De Zwinkokkel
Tarieven en reserveren tarieven en beschikbaarheid De Zwinkokkel

Appartement Het Bolwerk

Plattegrond Het Bolwerk

Plattegrond Het Bolwerk door Paras Concepts BV

Dit ruime tweepersoons appartement heeft als thema “Retranchement”.  Het thema komt tot uiting in het kleurgebruik en foto’s. De boomkikker, de vestingwallen. Het appartement biedt uitzicht over de polder richting de duinen van Cadzand. Voor de appartementen ligt een ruim terras en tuin waar men van de zonuren kan genieten.

Indeling
Zithoek met aangrenzend luxe keuken; toilet; luxe badkamer met inloop douche; ruime twee persoonsslaapkamer met 2 boxspringsbedden en ruimte voor een camping bedje. In de slaapkamer is airco aanwezig.

Foto’s
Bekijk de foto’s van het appartement Het Bolwerk
Tarieven en reserveren tarieven en beschikbaarheid Het Bolwerk

Appartement De Hooiruif

Dit ruime vakantieappartement is geschikt voor 3 personen en een baby. Het appartement heeft als thema de Landbouw. Dit komt tot uiting in het kleurgebruik en de foto’s. Het appartement biedt uitzicht over de polder richting de duinen van Cadzand. Voor de appartementen ligt een ruim terras en tuin waar men van de zonuren kan genieten.

Indeling
Zithoek met aangrenzend luxe keuken; toilet; luxe badkamer met inloop douche, hoekbad en bad meubel. Ruime drie persoonsslaapkamer voorzien van Airco met 3 bokspringbedden en ruimte voor een campingbedje.

Foto’s
Bekijk de foto’s van het appartement De Hooiruif
Tarieven en reserveren tarieven en beschikbaarheid De Hooiruif

Appartement De Grens

Dit royale vakantieappartement is geschikt voor 6 personen en eventueel een baby. Het thema is het grensgebied Nederland/België. Dit komt tot uiting in het kleurgebruik en foto’s. Het appartement heeft uitzicht op het kampeerterrein van onze minicamping en over de polder richting de duinen van  Cadzand. Het appartement is ideaal voor een gezin met kleine kinderen door het zicht op de speeltoestellen.

Indeling
Zithoek met aangrenzend luxe keuken; toilet; luxe badkamer met inloop douche, hoekbad en bad meubel voorzien van twee wastafels. Zeer ruime slaapkamer met twee boxspringsbedden en plaats voor een campingbedje; tweede  slaapkamer met twee boxspringsbedden ; derde slaapkamer met stapelbed.
Bekijk de foto’s van het appartement De Grens
Tarieven en reserveren tarieven en beschikbaarheid De Grens
Appartement De Zwinkokkel,  Het Bolwerk, De Hooiruif  en De Grens kunt u het hele jaar door reserveren via deze site of door telefonisch contact op te nemen. 

Annulering
Conform de Recron-voorwaarden hanteren we op De Couter de hier beschreven
annuleringsvoorwaarden.
Een annulering dient u schriftelijk aan ons door te geven. Bij annulering betaalt u een vergoeding
aan De Couter:
• Bij annulering meer dan 12 weken voor de ingangsdatum zoals vermeld op de
overeenkomst: 15% van de overeengekomen prijs
• Bij annulering binnen 12 tot 8 weken: 50%
• Bij annulering binnen 8 tot 4 weken: 75%
• Bij annulering binnen 4 weken: 90%
• Bij annulering op de dag van de ingangsdatum: 100%
• De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten à € 10 per boeking, indien het verblijf op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van De Couter
wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

Voorwaarden appartementen

Recron voorwaarden vakantieverblijven

De-Couter-AVG-Privacy-Policy

 

 

 

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 217 access attempts in the last 7 days.