Openingsdata

Camping: 29/03 tot 30/09
Appartementen: hele jaar

Mail ons

info@decouter.nl

Mijn lievelingsplek

Boerinnen met een missie

Wij zijn 17 stoere vrouwen, 17 boerinnen die vol passie en trots onze minicampings runnen. Mouwen omhoog en aanpakken, daar staan we voor! Ons doel om ervoor te zorgen, dat onze gast een fantastische vakantie in Zeeland beleeft.

Een groot hart voor de gast

Als u ons vraagt, waarom wij zo blij worden van ons werk dan beginnen onze ogen te stralen. Iedere boerin heeft hier een ander antwoord op, maar elk antwoord komt op hetzelfde neer. We vinden het fijn om de gast mee te laten genieten van alles wat Zeeland biedt. We genieten ervan als we zien dat mensen moe aankomen en tijdens hun verblijf de rust vinden om tenslotte weer ontspannen naar huis te kunnen gaan. Wij zijn er trots op als onze gasten zich “thuis voelen” op de minicamping.

We zijn super trots op onze campings! Ze zijn stuk voor stuk uniek. Nergens is de persoonlijke aandacht en gastvrijheid zo groot als op een minicamping. Wij helpen onze gasten Zeeland te beleven. Onze tips en aanpak leidt tot een geweldige vakantie en dat willen we graag aan iedereen laten zien!

En dat is juist de uitdaging, om dat in je eentje voor elkaar te krijgen. Daarom hebben we in 2018 besloten om samen de boer op te gaan.
“Laat ons onze passie bundelen en samenwerken”, was het idee. En zo ontstond mijn lievelingsplek.

We nemen een kijkje bij elkaar op het bedrijf en geven elkaar tips. Diverse workshops met verschillende onderwerpen komen aan bod.

Wanneer wij vol gereserveerd zijn of u wilt eens een nieuwe omgeving zien dan raden wij een collega van mijn lievelingsplek aan.