Online een kampeerplaats of appartement reserveren is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen 2021. 

Covid-19 Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd afstand en rekening met elkaar, zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven.

Meer info: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Kamperen of logeren dichtbij het strand van Cadzand.

Camping

Het Kampeerterrein

Het kampeerterrein van onze minicamping De Couter is ruim van opzet; 25 royale plaatsen met aansluitmogelijkheden voor elektrische stroom, waarvan 17 basis en 8 comfort plaatsen. Tevens is het mogelijk om vanaf alle plaatsen via het Wifi hotspot systeem draadloos te internetten. Vanaf het kampeer-terrein heeft u een schitterend uitzicht over het Zeeuwse polderlandschap.Voor een strandvakantie in Zeeuws-Vlaanderen met kinderen is onze camping ideaal. Er is een speelveld met deugdelijke speelwerktuigen, olifantenglijbaan, hondenwip, trampolines, ping-pong tafel, rekstok, skelters, zandbak, schommels enz. Vanaf alle plaatsen is zicht op de speelwerktuigen. Dit maakt ons kampeerterrein uitermate geschikt voor jonge gezinnen met kinderen. Ook binnen is er een gezellige afwas/speelruimte voor zowel jong als oud met diverse spelen, TV, De Couter bibliotheek, folderkast e.d. Op de boerderij zijn enkele dieren aanwezig. Tijdens vakanties en hoogseizoen komt er elke dag een warme bakker langs met heerlijke verse broodjes, koeken, gebak en brood.

Video

Sanitaire Voorzieningen

Wij bieden u op onze boerderijcamping een nieuw (2010) verwarmd modern en goed verzorgd sanitair, bestaande uit 8 wastafels met warm water, 6 zeer ruime douches, 5 toiletten, 2 urinoirs en een ruime afwas/ speel/ informatie ruimte. U kunt gebruik maken van een wasmachine, centrifuge, koelkast en diepvries. Voor baby’s en peuters is een commode met aankleedkussen, badje, kinderstoel e.d. beschikbaar.
Het afvalwater van douche’s, wastafels en toiletten op onze camping wordt door middel van een helofytenfilter ( rietveld ) gezuiverd. Wees zuinig met het milieu en geef er de voorkeur aan om geen bacteriedodende middelen te gebruiken. Gebruik uw toilet met de middelen die worden toegestaan om te lozen in de septic tank.
Toegestane schoonmaak middelenMiddelen die toegestaan zijn:

  • Thetford Aqua kem green
  • Thetford Aqua kem natural
  • Thetford Aqua rinse spoelmiddel
  • Kemdirect korrels

Een toiletreinigingsmiddel dat niet biologisch afbreekt (aqua kem blue) en ons rietveld beschadigt, kan niet op onze boerderij camping gebruikt worden.

Gebruikt u liever geen middelen dan kunt u het toilet voor de helft met water vullen (hier zit zuurstof in dat stank tot een minimum beperkt), en het toilet vervolgens dagelijks leeg maken.

Foto’s

Adres

De Couter
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement
Tel. +31 (0)117 391245

Contact

Video impressiesFacebook

vekabo logeeraccommodatie 2014

De trotse familie Buijsse - Vercouteren

Gallery

omgeving_strand-zwin_retranchement-09.jpg

Zoover

Zoover 2014 - Highly recommended Zoover 2013 - Winnaar Highly recommended Zoover 2012 - Highly recommended Zoover 2011 - recommended

Bad Behavior has blocked 343 access attempts in the last 7 days.