Openingsdata

Camping: 01/04 tot 02/10
Appartementen: hele jaar

Mail ons

info@decouter.nl

Over ons

Wat is het steeds weer fijn als onze gasten arriveren. Dat ondernemende gezin uit het midden van het land dat twee weken komen kamperen. Dat aardige koppel uit Brabant dat zo geniet van de fietstochtjes. Het begin van de vakantie gaat gepaard verwachtingsvolle gezichten en met een vrolijke glimlach. Wij zijn trots op onze appartementen en op onze camping!

We doen er alles aan om het jullie naar de zin te maken. Je hoort het zo vaak zeggen: als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het ook goed. Dat is bij ons op De Couter ook! Als jullie het prima hebben, dan voelt het ook goed voor ons! Voel je thuis, ook al ben je er even lekker tussenuit.

Peter en Mathilde
Buysse-Vercouteren

Waar De Couter voor staat:

1. Gastvrij!

Wij zijn blij dat je er bent! Natuurlijk, het is ons bedrijf! Maar het is meer dan dat alleen. We doen onze uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. En dan doen we omdat we daar ook zelf energie van krijgen. Jullie komen op vakantie. Wij ontvangen jullie gastvrij. Daar worden we allemaal een beetje gelukkiger van.

2. Betrokken!

Wij genieten ervan als iedereen het naar de zin heeft. Niet alleen tijdens de uitstapjes en de dagjes strand. Ook op De Couter zelf doen we onze best om een fijne en gezellige sfeer te creëren. Verwacht geen recreatieteam hier, maar we organiseren regelmatig leuke activiteiten. Een spel voor de kinderen, een uitstapje naar het strand, een excursie, een barbecue. Iedereen mag dan aansluiten. Tenminste, als je dat zelf ook wilt natuurlijk.

3. Duurzaam!

Een betere wereld begint bij onszelf. We kijken dan ook kritisch naar hoe we De Couter organiseren. En daarom hebben we een toiletgebouw dat veel minder milieubelastend is omdat we een eigen rietveld (helofytenfilter) hebben en omdat we uitsluitend duurzame schoonmaakmiddelen gebruiken. Het snoeihout gaat in onze houtwal. De vogels en de zeldzame boomkikker zijn er blij mee. Vanzelfsprekend wordt het afval gescheiden ingezameld. Wij oriënteren ons voortdurend om De Couter nog mooier en duurzamer te maken dan het nu al is!

4. Schoon!

Heel belangrijk voor De Couter. We willen dat de basisvoorzieningen gewoon goed zijn! En daar hoort bij dan onze voorzieningen schoon zijn! Echt schoon! Je mag van ons verwachten dat je in een appartement aankomt dat er piekfijn verzorgd en schoon uitziet. Je mag van ons verwachten dat het sanitair op de camping is zoals het volgens ons ook moet zijn: schoon en fris!